Aanpak

Don’t make change too complicated, just begin… 

 

Wat maakt onze aanpak zo uniek?

Als je wil investeren in jezelf om je werk efficiënter en makkelijker te kunnen doen of gewoon om zelf beter te worden dan kan de juiste training of coaching een antwoord bieden op je vraag. Het aanbod echter is enorm. Wij denken mee in termen van oplossingen voor jou of je bedrijf. We luisteren en stellen een persoonlijk pakket voor. Daarnaast zoeken we uit op welke subsidies je recht hebt.

We trainen en coachen in het Nederlands, Frans, Engels en in het Spaans. We zijn actief onder andere in België, Nederland, Frankrijk of waar je ons nodig hebt.

Als het onze specialiteit niet is, dan stellen we een collega-trainer voor die wel de gevraagde kennis in huis heeft.

Dit is geheel vrijblijvend en bedoeld om je hulpvraag helder te krijgen. Wil je een training of eerder een coaching? Elke situatie is uniek en wij willen graag begrijpen wat de wensen zijn.

We komen terug met een voorstel vertrekkende vanuit jouw ideale situatie en bijhorend budget. Belangrijk hier is de toelichting die we geven omtrent mogelijke premies en subsidies waar jij als bedrijf/persoon mogelijks recht op hebt. Want die specialisatie hebben wij in huis.

Zodra je akkoord gaat stellen we een samenwerkingsakkoord op. We plannen meteen de data in voor de training(en) en/of coaching(s) want ook wij houden van structuur en concrete afspraken.

De duur kan sterk verschillen en hangt af van jouw hulpvraag. Gaat het over één of meerdere coachings of één of meerdere trainingen. Bekijk onze aanpak voor teamontwikkeling.

Na elke training, coaching of traject willen we feedback. Hoe gaat het nu met jou en wat vond je van ons aanbod?