Missie & Visie

Just Get in Motion & Move Forward

Missie

Door ons enthousiasme en inspirerende trainingen en coachings brengen we mensen terug in beweging. Hetzij een team, hetzij een individu.

Wij worden gedreven door…

  • de intentie oplossingsgericht te coachen en te trainen;
  • een nooit aflatende zelfreflectie;
  • het inzicht zelf nog elke dag bij te leren;
  • onze empathie;
  • open te staan voor verandering.

En deze passie geven wij graag door aan jou en je mensen.

Visie

Topsporters laten zich omringen door goede trainers & coaches om hun doelen te bereiken. Ze stralen iets uit. Iets wat elke fan in zijn of haar topsporter aantrekt.

Die topsporters, dat zijn jouw teamleden. Die fans, dat zijn jouw klanten. En jij bent hun coach. Deze gedachtengang is de rode draad door ons aanbod. Of je nu deel uitmaakt van een team, een leider of een individu bent: investeer in jezelf; laat je coachen of trainen en word beter!

Onze waarden

Solution Focus is de snelste weg naar positieve verandering.

Bij elke training, elke coaching focussen we ons niet op het probleem, wel op de verschillende oplossingen. Want net die visie leidt tot het gewenste einddoel. Nieuwe kapstokken aanreiken, de zaken anders gaan bekijken en oplossingsgericht werken. Ook dat zijn heel dankbare tools om draagvlak te creëren bij je teamleden en hen op een positieve manier mee te nemen in een veranderingstraject.

Onze trainingen en coachings werken motiverend en inspirerend. Iedereen is erbij betrokken en wordt gevraagd om mee te werken. Samen maken we er een onvergetelijk moment van.

We houden ervan individuele aandacht te geven aan elke deelnemer. Daarom aanvaarden we maximaal 10 mensen per groep. Alleen zo is er voldoende ruimte voor persoonlijke feedback en interactie. Onze deelnemers, jullie mensen, staan steeds centraal bij ons.

Geen saaie slappe kost bij All in Motion! Wel een intensieve, interactieve en waardevolle beleving, overladen met ‘a big smile’.

Als we onze deelnemers vragen wat ze vonden van onze sessies, dan horen we: leuk; kennis delen; andere inzichten; motiverend, ontspannend; …

Elke training is ook fun bij ons. Er wordt bijgeleerd én er wordt gelachen. Dat is waar All In Motion voor staat.

All in Motion stemt elke training en coaching af op wat jouw mensen nodig hebben. Omdat elk bedrijf, elk team, elke medewerker uniek is.

Een opleiding kost geld? Ja, dat klopt. De vraag is: ben je bereidt te investeren in jezelf, in je team of in je bedrijf? In ieder geval streven wij naar een eerlijke prijssetting die de investering de moeite waard is. En dankzij Vlaamse subsidies wordt jouw investering al helemaal interessant!