Evelien Deschuytter

Evelien Deschuytter

 
 

“Iedereen heeft voldoende energie om zijn of haar doel te bereiken” zei iemand me ooit. Ik vroeg me indertijd af waar ik die ‘voldoende energie’ zou halen. En wat is mijn doel eigenlijk? Wie heb ik hiervoor nodig? Wie kan ik vertrouwen? Hoe begin ik er aan?

Via de sales kwam ik in de marketing. Ik organiseerde beurzen, events en zette projecten op.  Ik heb zelf bazen gehad (goede maar ook slechte voorbeelden), zelf mensen geleid en laten lijden…  fouten gemaakt en successen gekend. 10 jaar geleden besloot ik, na een eigen zoektocht naar meer werkgeluk, dat het tijd was om te gaan doen wat ik écht graag doe en waar ik van nature sterk in ben: mensen beter maken. Ik richtte All In Motion op en startte als trainer/coach in de automobielsector. Nog steeds werk ik in deze sector met hart en ziel. Ook in andere sectoren merk ik dat ik als coach en trainer echt het verschil kan maken. Vanuit die jarenlange ervaring met teams, leidinggevenden en de ‘werkvloer’ ben ik begeesterd door het menselijk potentieel. Mensen zijn voor mij de kern van de organisatie, hèt belangrijkste potentieel. Mijn passie is dan ook om hen optimaal te laten floreren, zowel tijdens als buiten hun werk.

De opgedane ervaringen scherpte ik aan met een intensieve opleiding als professional trainer & coach en loopbaanbegeleiding. Ik vulde mijn curriculum aan als Insights Discovery practitioner. En nog steeds been ik bij door vakliteratuur te lezen en zelf trainingen te volgen, want ook ik kan en wil nog beter worden.

Evelien’s karaktereigenschappen

 

  1. Motivatie Booster
  2. Enthousiast
  3. Energiek
  4. Doorzetter
  5. Nieuwsgierig
  6. Solution-focused coach
  7. Bruggenbouwer (en soms confronterend)
  8. Party Animal

ICF